RobinsonTours
                     
Kereső
Országok

Charter menetrend 2019

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:

 

Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2019

Advent Bécsben Budapestrõl - Ausztria / Bécs

Jellemzői

Indulás a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás Bécsbe, útközben pihenőkkel. Délelőtt érkezés a Schönbrunn-i kastélyhoz. A monumentális épület Sisi egykori nyári rezidenciája volt. Az épületben Ferenc József császár és felesége Erzsébet szobái, rokokó termei láthatóak és betekintést nyerhetünk a császári család mindennapjaiba is. Lehetőség lesz a kastélyparkot megtekinteni, mely ilyenkor télen is gyönyörű, valamint a kastély előtti adventi vásárban már megkóstolhatunk egy-egy finom ételt, forró italt vagy édességet. A helyi kézművesek szebbnél szebb használati- és ajándéktárgyakkal készülnek az ide látogatóknak. Kora délután autóbuszos és gyalogos városnézés keretén belül helyi idegenvezetőnk bemutatja a város történelmét és legjelentősebb nevezetességeit kívülről: a Ringen található Városi Operaház, Várszínház, Hofburg, Városi Park, Parlament épülete, Városháza - előtte a hangulatos karácsonyi vásárral. Majd gyalogos sétánk keretén belül a Hofburg és a Dóm területét járjuk be, megismerve ezáltal a történelem legfontosabb színtereit.

A délutáni további részében szabadprogram a belvárosban: további látnivalók megtekintése, vásárlás az üzletekben, részvétel a hangulatos karácsonyi vásárokon, helyi specialitások kóstolása a vásárokban és a kávézókban. Lehetőséget biztosítunk, a Hofburg, a császári rezidencia belső termeinek meglátogatására is. (Kérjük, foglaláskor jelezzék munkatársunknak!) Hofburg volt a Habsburg császárok hatalmas birodalmának központja. Itt élt Ferenc József és az Ő Sisije gyermekeikkel és az egész udvartartással. A császári lakosztályokon belül a Sisi Múzeumban Erzsébet császárné számos egészen személyes tárgya, az Ezüstgyűjteményben pedig a császári család étkészletei is helyet kapnak.

Esti órákban hazaindulás.

A részvételi díj tartalmazza a buszos utazást, a helyi idegenvezetést, a fent leírt programokat, de nem tartalmazza a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, sztornóbiztosítást (kb. 500 Ft/fő), valamint a belépődíjakat (felnőtt kb. 14,5 EUR/fő; 18 éven aluli gyermek: kb. 10,5 EUR/fő).

Autóbusz csatlakozási lehetőségek - felár ellenében:
Debrecen, Hajdúszoboszló, Püspökladány, Karcag, Kisújszállás, Kenderes, Fegyvernek, Törökszentmiklós, Szajol, Szolnok, Cegléd útvonalon

A program min. 40 fő jelentkezése esetén indul.

A tervezett dátum melletti kalkuláció-ra kattintva számolható ki az utazás teljes részvételi díja.


Amennyiben a kalkulációban nem talál megfelelő szobatípust,
nincs indulási időpontunk vagy nincs olyan indulási időpontunk ami Önnek megfelelne,
esetleg rövidebb vagy hosszabb időre szeretne elutazni,
a lenti linkre kattintva kérhet egyedi ajánlatot.

[ajánlatkérés erre a szállodára]

[Vissza] [kedvencek közé]

Csak bejelentkezett felhasználó tudja kijelölni kedvenc üdüléseit.
Jelentkezzen be a bal alsó, bejelentkezés dobozban. Ha még nem felhasználónk, regisztráljon.
Advent Bécsben Budapestrõl Ausztria
Advent Bécsben Budapestrõl Ausztria
Advent Bécsben Budapestrõl Ausztria
Advent Bécsben Budapestrõl Ausztria
Advent Bécsben Budapestrõl Ausztria