RobinsonTours
                     
Kereső
Országok

Charter menetrend 2019

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:

 

Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2019

Advent Bécsben vidéki indulással - Ausztria / Bécs

Jellemzői

Indulás a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás Bécsbe, útközben pihenőkkel. Délelőtt érkezés a Schönbrunn-i kastélyhoz. A monumentális épület Sisi egykori nyári rezidenciája volt. Az épületben Ferenc József császár és felesége Erzsébet szobái, rokokó termei láthatóak és betekintést nyerhetünk a császári család mindennapjaiba is. Lehetőség lesz a kastélyparkot megtekinteni, mely ilyenkor télen is gyönyörű, valamint a kastély előtti adventi vásárban már megkóstolhatunk egy-egy finom ételt, forró italt vagy édességet. A helyi kézművesek szebbnél szebb használati- és ajándéktárgyakkal készülnek az ide látogatóknak. Kora délután autóbuszos és gyalogos városnézés keretén belül helyi idegenvezetőnk bemutatja a város történelmét és legjelentősebb nevezetességeit kívülről: a Ringen található Városi Operaház, Várszínház, Hofburg, Városi Park, Parlament épülete, Városháza - előtte a hangulatos karácsonyi vásárral. Majd gyalogos sétánk keretén belül a Hofburg és a Dóm területét járjuk be, megismerve ezáltal a történelem legfontosabb színtereit.

A délutáni további részében szabadprogram a belvárosban: további látnivalók megtekintése, vásárlás az üzletekben, részvétel a hangulatos karácsonyi vásárokon, helyi specialitások kóstolása a vásárokban és a kávézókban. Lehetőséget biztosítunk, a Hofburg, a császári rezidencia belső termeinek meglátogatására is. (Kérjük, foglaláskor jelezzék munkatársunknak!) Hofburg volt a Habsburg császárok hatalmas birodalmának központja. Itt élt Ferenc József és az Ő Sisije gyermekeikkel és az egész udvartartással. A császári lakosztályokon belül a Sisi Múzeumban Erzsébet császárné számos egészen személyes tárgya, az Ezüstgyűjteményben pedig a császári család étkészletei is helyet kapnak.

Esti órákban hazaindulás.

A részvételi díj tartalmazza a buszos utazást, a helyi idegenvezetést, a fent leírt programokat, de nem tartalmazza a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, sztornóbiztosítást (kb. 500 Ft/fő), valamint a belépődíjakat (felnőtt kb. 14,5 EUR/fő; 18 éven aluli gyermek: kb. 10,5 EUR/fő).

Autóbusz csatlakozási lehetőségek
Debrecen, Hajdúszoboszló, Püspökladány, Karcag, Kisújszállás, Kenderes, Fegyvernek, Törökszentmiklós, Szajol, Szolnok, Cegléd, Budapest útvonalon

A program min. 40 fő jelentkezése esetén indul.

A tervezett dátum melletti kalkuláció-ra kattintva számolható ki az utazás teljes részvételi díja.


Amennyiben a kalkulációban nem talál megfelelő szobatípust,
nincs indulási időpontunk vagy nincs olyan indulási időpontunk ami Önnek megfelelne,
esetleg rövidebb vagy hosszabb időre szeretne elutazni,
a lenti linkre kattintva kérhet egyedi ajánlatot.

[ajánlatkérés erre a szállodára]

[Vissza] [kedvencek közé]

Csak bejelentkezett felhasználó tudja kijelölni kedvenc üdüléseit.
Jelentkezzen be a bal alsó, bejelentkezés dobozban. Ha még nem felhasználónk, regisztráljon.
Advent Bécsben vidéki indulással Ausztria
Advent Bécsben vidéki indulással Ausztria
Advent Bécsben vidéki indulással Ausztria
Advent Bécsben vidéki indulással Ausztria
Advent Bécsben vidéki indulással Ausztria