RobinsonTours
             
Kereső
Országok

Charter menetrend 2019

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:

 

Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2019

Sunny Day


Sunny Day 10 km-re helyezkedik el Várnától és csak egy kellemes séta választja el a szomszédos Szent Konsztantin és Elenától.

Az üdülőterület természeti adottságaira először Eleonora királyné figyelt fel, aki az egészséges levegő miatt egy gyermekszanatóriumot létesített a területen. Ezt követően egyre népszerűbb lett a nyaralalók között is. Sunny Day napjainkra egy négy luxus szállodát magába foglaló, különálló modern üdülőközpont lett.
Az üdülőhely sajátosságát az adja, hogy a tengerparti pihenés mellett lehetőség van különböző gyógy- és termélvizes szolgáltatásokat is igénybe venni. Szórakozásra a szomszédos Szent Konsztantin és Elenában van lehetőség.

A területen megtalálható egy ötcsillagos, két négycsillagos és egy háromcsillagos szálloda, a Robinson Tours kínálatában a felsőbb kategóriás szállodák szerepelnek.

Sunny Dayen az üdülőhelyi díj 430 Ft/felnőtt/éj, 215 Ft/12 év alatti gyermek/éj. 

 

/user_images/405/thumb_palace_01.jpg
Sunny Day-Hotel Palace
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Sunny Day - Ország: Bulgária

Fekvés: A közvetlenül a tengerparton található szálloda Sunny Day üdülőterület bejáratánál, kellő távolságra a főúttól és nyugodt környezetben található.A szálloda korábban a bolgár kormány mindenkori luxusüdülője volt, 2004-ben teljesen feújították.
Elhelyezés: Kétágyas légkondicionált balkonos szobákban .A szobákban elérhető a WIFI, fel vannak szerelve TV-vel, telefonnal,  minibárral, fürdőkádas fürdőszobával, melyekben hajszárító található. Tengerre néző szoba is foglalható. 
Ellátás: A szálloda igénybe vehető svédasztalos reggelis és svédasztalos félpanziós ellátással is. Napközben a szálloda étterme a’la carte működik.