RobinsonTours
             
Kereső
Országok

Charter menetrend 2019

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:

 

Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2019

Moszkva


Moszkva a világ legnagyobb országának fővárosa, híres metróhálózatáról, Lenin mauzóleumáról, a Vörös térről. Érdekes együtt látni a hatalmas házgyári épületeket széles útjaikkal, velük szemben pedig a kupolás régi épületeket, kanyargós belvárosi utcákat. Múzeumai közül az egyik legismertebb aTretyakov Galéria, az orosz képzőművészet legnagyobb galériája.A Boldog Vazul-székesegyház

Szergijev Poszád, a Moszkvát övező műemlékvárosoknak az ún. " Arany Gyűrűnek " az egyik települése. Itt alapított kolostort Szergij Radonyezsszkij szerzetes a 14. század közepén. A kolostor földrajzi helyzetének és erős falainak köszönhetően fontos  szerepet játszott Moszkva védelmében, és nyugodt környezetének, valamint Moszkva közelségének köszönhetően fokozatosan az orosz ortodox egyház egyik legfontosabb irodalmi, művészeti és szellemi központja lett.

A híres Troickij -templom (Szentháromság-templom), mely a 15. századtól kezdve egészen napjainkig, fontos zarándokhely és kegyhely.

Az "Arany Gyűrű"  következő városa,  Vlagyimir.  A város festői helyen, a Kljazma folyó bal partján, Moszkvától 190 km-re-északkeletre fekszik. Legfontosabb műemléke az Uszpenszkij-székesegyház (Mária mennybemenetele székesegyház) 1158-64-ben épült , közvetlenül azután, hogy  1157-ben Vlagyimir lett a főváros. A másik   gyönyörű műemlék az 1194-97-ben épült Dmitrievszkij-templom, amely a    fejedelem házi temploma volt. Külső falait domborművek borítják. A város központjába ma is az 1164-ben épült és aranyozott kupolával fedett   " Aranykapun" át vezet az út .

Kolomenszkoje a cári család nyári lakhelye volt. A cári kastélyban  népművészeti kiállítást, valamint kisebb képtárt láthatunk, megnézhetjük még Nagy Péter cár faházát és egy skanzent is. Itt a Moszkva folyó meredek festői partján áll az orosz építészet egyik legeredetibb alkotása a Voznyeszenyie-templom (Krisztus menybemenetelének temploma ). 1512-ben épült, amikor több, mint fél évszázaddal Bizánc bukása után az orosz építészet egyre inkább eltávolodott a bizánci tradícióktól és a faépítészet eredményeire alapozva önálló, sajátos stílust hozott létre. Ehhez hasonló épületet Oroszországon kívül sehol sem láthatunk. 

/user_images/262/thumb_izmajlovo_1.jpg
Moszkva-Hotel Izmajlovo
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Moszva - Ország: Oroszország

Fekvés: Fekvés: A szálloda a város zöld „szivében” az Izmajlovo parkerdő közelében, a belvárostól metróval 15-20 perc távolságra helyezkedik el. Legközelebbi metróállomás: Partizanszkaya
Elhelyezés: Az egy- és kétágyas szobákban Tv, telefon, hűtőszekrény, gardróbszekrény és fürdőszoba található.
Ellátás: Svédasztalos reggeli

/images/empty.jpg
Moszkva - Apartlux Belorusskaya Suite
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Moszkva - Ország: Oroszország

Fekvés:
Elhelyezés:
Ellátás:

/user_images/1054/thumb_bigstock-kremlin-in-moscow-russia-at--74173447.jpg
Moszkva - Aranykupolák városa
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Moszkva - Ország: Oroszország

Fekvés: Moszkva, Aranykupolák városa (Debreceni és Budapesti indulással)
Elhelyezés: 4*-os szállodában
Ellátás: Reggeli

/user_images/468/thumb_cosmos-nagykep.jpg
Moszkva-Hotel Cosmos
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Moszkva - Ország: Oroszország

Fekvés: A szálloda főváros eszak-keleti részén található. A városközpont kb. 20 percnyi utazással érhető el. A szállodával szemben helyezkedik el a Kiállítási terület, az Osztankinoi TV torony és Seremetyev gróf egykori birtoka. Legközelebbi metróállomás: VDNH.
Elhelyezés: egy- és kétágyas standard szobák • TV • telefon• hűtő • fürdőszoba • internet-hozzáférés 
Ellátás: Svédasztalos reggeli.