RobinsonTours
             
Kereső
Országok

Charter menetrend 2019

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:

 

Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2019

Makadi Bay


makadi_bay.jpgMakadi Bay 37 km-re, Soma Bay 47 km-re található Hurghada központjától délre. Abu-Makadi üdülőzónához tartozik, amely egyike Egyiptom legkiemelkedőbb üdülőhelyeinek. Főként négy- és ötcsillagos „minden egy helyen” típusú szállodákban kínál pihenést az idelátogatóknak.

Különlegességek
A két öbölben fekvő üdülőhely elő?sorban a magányosságukkal, elzártságukkal vonzzák a turistákat. Az itteni szállodák néptelen parton épültek, messze minden lakott területtől. Itt nem zavarja a vendégeket városi zaj vagy tömeg, valamint a mindennapok szürkesége sem érezhető. Csak a napozásra, a fürdésre, a jól megérdemelt pihenésre és a szállodák által kínált aktív illetve passzív programokra kell koncentrálnia.
Makadi- és Soma Bay másik nagy előnye a meglepően zöld környezet, az árnyékos sétányok és kertek sokasága, ahol napközben illetve esténként is kellemes sétákat tehetünk. Az európai menedzsmentnek köszönhetően a két öbölváros magas színvonalú szállást és ellátást kínál. A különleges építészeti stílusú épületek az ókori egyiptomi palotákat és templomokat idézik, ugyanakkor szervesen beleilleszkednek a magányos öböl tájképébe. A búvárkodás szerelmeseinek is igazi paradicsom a két üdülőhely, hisz korallzátonyok, számos búvárkodási lehetőség és vízisportok várják az aktív vízisportok kedvelőit.
Makadi még közkedvelt az apály-dagály jelenségről. Itt a parton rendkívül jól megfigyelhető a tenger magas és alacsony vízállása, néha a part óceánpartra emlékeztet, mikor a víz akár 100 métert is visszahúzódik.

Fakultatív programok megtekintése

/user_images/929/thumb_1311785225293.jpg
Makadi Bay-Royal Azur Hotel
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Makadi Bay - Ország: Egyiptom

Fekvés: A Royal Azur szálloda a repülőtértől 34 km-re, Hurghada központjától 40 km-re, Makadi Bay üdülőterületen helyezkedik el. Az 1998-ban épült szállodát 2005-ben újították fel.
Elhelyezés: Standard parkra néző pótágyazható szobákban, fürdőszoba, hajszárító, minibár, központi légkondicionáló (csak hűtésre), satelit tv, telefon, teafőző, erkély vagy terasz. Igény esetén foglalható medencére néző és családi szoba is. Babaágy díjmentesen kérhető.
Ellátás: All Inclusive, Ultra All Inclusive

/user_images/848/thumb_makadi_bay_royal_makadi_bay_01.jpg
Makadi Bay-Royal Makadi Bay (ex Royal Azur)
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Makadi Bay - Ország: Egyiptom

Fekvés: A Royal Makadi Bay szálloda 34 km-re található a repülőtértől,  40 km-re Hurghada központjától, Makadi Bay üdülőterületen helyezkedik el. Közvetlen tengerparti, 1998-ban épült, 2008-ban volt felújítva.
Elhelyezés: Standard pótágyazható szobákban, fürdőszoba, hajszárító, minibár, központi légkondicionáló (csak hűtésre), satelit tv, telefon, teafőző, erkély vagy terasz.
Ellátás: Ultra All Inclusive

/user_images/348/thumb_serenity_fun_01.jpg
Makadi Bay-Serenity Fun City
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Makadi Bay - Ország: Egyiptom

Fekvés: A Serenity Fun City szálloda a tengerparttól számított második soron található,a Makadi Bay öbölben, kb. 32 km-re Hurghada repülőterétől, és kb. 35 km-re avárosközponttól.2011. nyílt meg a vadonatúj szálloda. Egy kétszintes főépületből és további 3-5 szintesépületegyüttesekből áll. 585 szobával rendelkezik (standard, deluxe, családi szoba).
Elhelyezés: Standard szobáihoz fürdőszoba, hajszárító, mini-bár, széf, központilégkondicionálás, műholdas TV, teafőző, telefon, erkély vagy terasz tartozik.
Ellátás: Ultra All Inclusive

/user_images/48/thumb_egyiptom_makadi-bay_serenity_1.jpg
Makadi Bay-Serenity Makadi Beach
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Makadi Bay - Ország: Egyiptom

Fekvés: Fekvés: A Serenity Makadi Heights a Makadi Bay öbölben, közvetlenül a tengerparton épült kb. 40 km-re Hurghada központjától. A 2007-ben nyílt, két és háromszintes épületegyüttesből, és kettő kétszintes villából áll.  
Elhelyezés: Szobáihoz fürdőszoba, hajszárító, széf (ingyenes), légkondicionálás, műholdas TV, telefon, elektromos teafőző, erkély vagy terasz (nem minden szobához) tartozik.Standard szobái: hátsó részre néznek, erkélyesek, max 2 felnőtt+2 gyerek/3 felnőtt + 1 gyerek részéreDeluxe szobái: oldal tengerre nézőek, úszómedenécre és a kertre néznek,  erkélyesek, max. 2 felnőtt + 2 gyermek részéreExecutive szobái: tenger és medencére néznek, erkélyesek, max. 2+1 fő részérePremium szobái: oldal tengerre és medencére nézőek, max. 2 felnőtt + 2 gyerek részéreCsaládi szobái tengerre vagy medencére néznek max. 3 felnőtt + 1 gyermek részére
Ellátás: A Serenity Makadi Heights All Inclusive vagy Ultra All Inclusive ellátással foglalható. [[All Inclusive tájékoztató]]