RobinsonTours
       
Kereső
Országok

Charter menetrend 2019

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:
Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2017

Herceg Novi


herceg_novi.jpgHerceg Novi a mediterrán térség szívében, a világ egyik legszebb öblére néz. Az 1382-ben alapított Herceg Noviban különböző nemzetek és civilizációk váltották egymást az idők során, alakítva és mély nyomot hagyva ezzel a kultúrában és a szokásokban egyaránt. A napsütéses napok száma átalgosan évente 200 nap, mely időszak alatt a város tereit, lépcsőit, utcáit beragyogja a napsütés. A város büszkélkedhet a legmagasabb átlaghőmérséklettel az Adrián, meleg száraz nyári időszakával és enyhe telével. Herceg Noviban mintegy 250 fajta egzotikus növény teszi a parkokat, kerteket egyedülállóvá.

A város felett magaslik az Orjen-hegy csúcsa gazdag turistaútvonal hálózattal. Herceg Novi riviérája 15 km hosszú, összesen 7 turisztikai településsel.

/user_images/311/thumb_hughest_hotel_sun_resort_1.jpg
Herceg Novi-Hunguest Hotel Sun Resort
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Herceg Novi - Ország: Montenegró

Fekvés: A kéthektáros szállodapark közvetlenül a tengerparti sétány mellett, öt percnyi sétára található Herceg Novi történelmi óvárosától. A sűrű mediterrán növényzet, a banánfák, pálmák és leanderek között összesen 5 szállodaépület és számos apartmanház várja a vendégeket.
Elhelyezés: A szálloda 229 szobája közt egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és a többnyire pezsgőfürdővel felszerelt deluxe szobák, valamint apartmanok. A szobák légkondicionálóval, minibárral, széffel, internet csatlakozási lehetőséggel, hajszárítóval, kábel TV-vel és telefonnal felszereltek.
Ellátás: Félpanzió: svédasztalos reggeli és vacsora. Teljes panzió felár ellenében.