RobinsonTours
             
Kereső
Országok

Charter menetrend 2019

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:

 

Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2019

Herceg Novi


herceg_novi.jpgHerceg Novi a mediterrán térség szívében, a világ egyik legszebb öblére néz. Az 1382-ben alapított Herceg Noviban különböző nemzetek és civilizációk váltották egymást az idők során, alakítva és mély nyomot hagyva ezzel a kultúrában és a szokásokban egyaránt. A napsütéses napok száma átalgosan évente 200 nap, mely időszak alatt a város tereit, lépcsőit, utcáit beragyogja a napsütés. A város büszkélkedhet a legmagasabb átlaghőmérséklettel az Adrián, meleg száraz nyári időszakával és enyhe telével. Herceg Noviban mintegy 250 fajta egzotikus növény teszi a parkokat, kerteket egyedülállóvá.

A város felett magaslik az Orjen-hegy csúcsa gazdag turistaútvonal hálózattal. Herceg Novi riviérája 15 km hosszú, összesen 7 turisztikai településsel.

Fakultatív programok, kirándulások

/user_images/311/thumb_hughest_hotel_sun_resort_1.jpg
Herceg Novi-Hunguest Hotel Sun Resort
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Herceg Novi - Ország: Montenegró

Fekvés: A kéthektáros szállodpark közvetlenül a tengerparti sétány mellett kb. 5 perc sétára található Herceg Novi történelmi óvárosától. A sűrű mediterrán növényzet, a banánfák, pálmák és leanderek között összesen 5 szállodaépület és számos apartmanház várja a vendégeket.A szálloda saját tengerparti stranddal rendelkezik, amely a szállodaparkot szegélyező tengerparti sétány túloldalán található és a vendégek számára ingyenesen látogatható.A kitűnő vízminőségnek és a szolgáltatások széles körének (tengerparti bár, gyerekklub, animátorok, multifunkcionális sportpálya, kölcsönzési lehetőségek) köszönhetően a strand a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, kéké zászló minősítéssel rendelkezik 2009 óta. 
Elhelyezés: klasszikus és deluxe szobák, apartmanok • fürdőszoba-zuhanyzó • telefon •TV • hajszárító • minibár • széf • internet csatlakozási lehetőség
Ellátás: Reggeli (fakultatív ebéd és/vagy vacsora)