RobinsonTours
                 
Kereső
Országok

Charter menetrend 2019

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:

 

Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2019

Robinson Kölyök Klub

Robinson Kölyök Klub emblémaMagyar nyelvű animáció 2018-ban is! 

A Robinson Tours fiatalos, lendületes animátorai és telepített idegenvezetői idén is kreatív és változatos programokkal várnak minden kicsit és nagyot a Robinson Kölyök Klub magyar nyelvű programjain!


A lent felsorolt szállodák vendégei számára a Robinson Tours munkatársai magyar nyelven biztosítják a foglalkozásokat, valamint gondoskodnak az utasok szórakozásáról. 
A délelőtti és délutáni programokon a pihenni vágyókat kézműves foglalkozások kapcsolják ki, akik pedig át akarják mozgatni izmaikat, sportvetélkedők keretein belül mérhetik össze erejüket.

A Robinson Kölyök Klub szállodái

Napospart

A Kölyök Klub közös animációs programjait az alábbi -  Napospart csendesebb részén épült - szállodák vendégei vehetik igénybe. A négy egymás melletti szállodát csupán homokdűnék választják el a tengerparttól, illetve Neszebár új- és óvárosa is könnyen megközelíthető. Az Aparthotel Ruby és a Hotel Forum családias hangulattal várja a vendégeket.

Aparthotel Rio Grande 4*, All inclusive

Hotel Victoria Palace 4*, All inclusive

Hotel Marlin Beach 4*, All inclusive 

Neszebár

Színvonalas szolgáltatásokat nyújtó szállodakomplexum 4, illetve 5 csillagos épületekkel. A családok számára kifejezetten kedvező, hogy az összenyitható szobáknak köszönhetően a szülők és gyermekeik külön légtérben mégis egymáshoz közel pihenhetnek. Az óriási, zárt területen kellemes kikapcsolódás vár mindenkire még a legnagyobb melegben is köszönhetően az árnyas, parkosított részeknek. Az igazán szórakoztató nyaraláshoz minden adott: játszószoba, kölyök disco, játszóterek, szabadtéri színpad, mini csúszdapark és persze a különféle medencék. Az étkezések során gyermekmenü is biztosított.


Hotel Sol Nessebar Mare & Bay 4*, All Inclusive

Hotel Sol Nessebar Palace 5*, All Inclusive