RobinsonTours
                 
Kereső
Országok

Charter menetrend 2019

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:

 

Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2019

Irodánkról

Már 24. éve Önökért!

A Robinson Tours 1995-ben alakult és mára cégünk a magyar utazási piac egyik legnagyobb utazásszervezőjévé nőtte ki magát. Beutaztatással és kiutaztatással egyaránt foglalkozunk. Útjaink értékesítését és az utasok kiszolgálását budapesti, balatonfüredi, hévízi, karcagi, hajdúszoboszlói, kijevi, moszkvai, szentpétervári és jekatyerinburgi irodánik segítik. Emellett országszerte közel 500 partneriroda értékesíti útjainkat. Cégünk az elmúlt évek során több százezer utas visszajelzése és növekvő száma jelzi munkánk sikerességét.

bp_iroda.jpg

Utazásaink között egyéni és csoportos utazások, tengerparti nyaralások, városlátogatások, körutazások, egzotikus utazások és síutak szerepelnek, illetve a világ bármely részére foglalunk szállást és repülőjegyet, kötünk biztosítást, és néhány országba vízumügyintézést is vállalunk.

A Robinson Tours a hazai piacon Bulgária legnagyobb szakértője. Hetente 4 charterjáratot indítunk Burgaszba. Budapestről hétfőn 2, szombaton 1 járat indul Bulgáriába, valamint Debrecenből hétfőnként repül a gépünk Burgaszba. Emellett a szezonban minden pénteken 6 buszjárat indul a bolgár tengerpartra, amire itthon az ország 32 felszállási pontján lehet csatlakozni. Szállás kínálatunk rendkívül széles skálán mozog, az önellátós apartmanoktól egészen a magasabb kategóriájú szállodakomplexumokig, ahol akár all inclusive ellátás is elérhető. Utasainkat magyar nyelvű csoportkísérők, telepített idegenvezetők segítik, fakultatív programjaink, kirándulásaink is magyar nyelvűek.
A családosok előszeretettel választják a
 Robinson Tours Kölyök Klub magyar nyelvű gyermekanimációt is nyújtó szállodákat, amelyekben a szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe. 

hv_iroda.jpg

Adria a másik kiemelkedő és kedvelt célterületünk. Albánia, Montenegró, Horvátország és Szlovénia szintén nagy részét képezik újtainknak. 2018-tól Albániába charterjárattal közlekedünk hetente egy alkalommal, illetve Montenegró is elérhető közvetlenül Budapestről repülős nyaralásként. Itt is magyar nyelvű kíséretet kínálunk utasainknak.

Törökországi tengerparti nyaralásaink budapesti és debreceni charterjárattal érhetők el, emellé széles szálláskínálatot, magyar nyelvű telepített idegenvezetőt és törökországi kirándulásokat, programokat biztsítunk.

Kínálatunkat tovább színesítik oroszországi ajánlataink, különös tekintettel szentpétervári programjainkra. Csehországot széles kínálatot nyújtó online rendszerünkből is foglalhatják.

Vízumügyintézést is vállalunk az Oroszországba, Belorussziába, Azerbajdzsánba utazók számára.

Honlapunkon lehetőség van online biztosítás kötésre, repülőtérhez közeli parkoló foglalásra,  valamint mindig megtalálnak minden hasznos és fontos információt akár az üdülőhelyekről, akár a szállodákról és utazási tudnivalókról. Hétről hétre újabb és újabb akciókkal próbálunk még jobb feltételeket teremteni utasainknak az elérhető nyaraláshoz.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, melyből mindig az elsők között értesülhet aktuális híreinkről és akcióinkról. Amennyiben jelentkezni szeretne vagy érdeklődik útjaink iránt, úgy a honlapunkon található ajánlatkérő űrlapon keresztül tud ajánlatot kérni!

Élményekben gazdag utazást kíván, 
A Robinson Tours Csapata

Irodáink:

iroda.jpgbf_iroda.jpg
1051 Budapest, Sas u. 1.
Tel.: 1/486-36-70
Fax: 1/486-36-76
bg@robinsontours.hu
Nyitva tartás:
Hétfő:9:30-17:30
Kedd-Péntek: 9:00-17:30
Szombat: zárva
8230 Balatonfüred, Arácsi út 4.
Tel.: 87/555-250
Fax: 87/555-255
bfkiut@robinsontours.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:30-17:00
Szombat: zárva
hv_iroda2.jpgthumb_karcag.jpg
8380 Hévíz, Széchenyi út 50.
Tel.: 83/340-988
Fax: 83/540-084
hevizkiut@robinsontours.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:30-14:00
5300 Karcag, Szt. István sgt.2.
Tel.: 59/500-042
Fax: 59/500 043
karcag@robinsontours.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 9:00 – 17:00
Szombat: zárva
logo_utt.jpg 
4200 Hajdúszoboszló 
Tel: 70/320-3793
hajduszoboszlo@robinsontours.hu

 

 

csoportkep_2014.jpg