RobinsonTours
                           
Kereső
Országok

Charter menetrend 2018

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:
Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2017

Grúzia (5 nap / 4 éj) - Grúzia / Tbiliszi

Jellemzői

 

Időtartam: 5 nap /4 éjszaka

Utazás: Repülővel  

Elhelyezés: 3*- os szállodákban

 

  1. nap: indulás menetrendszeri járattal Tbiliszibe, Isztambuli átszállással. Transzfer a szállodába. Szabadidő.
  2. nap: Reggeli a szállodában. A nap első felében Tbiliszi nevezetességeivel ismerkedhetnek meg, mely során felfedezhetik a főváros történelmét. Ellátogatnak a „Szameba” székesegyházhoz, végigsétálnak Sarden és Leszelidze hangulatos kis utcáin. Itt lehetőségük lesz átérezni a régi Tiflisz hangulatát. A következő állomás, a Béke hídja, ami modern ugyan, de mára Tbiliszi egyik fő nevezetességévé vált. Az üveghíd a világ második legbonyolultabb szerkezete, ami a siker szimbólumává vált. Átsétálnak az „Abanotubani” kén fürdő negyeden, majd egy új felvonó segítségével pár perc alatt a Narikala erődhöz jutunk fel, honnan gyönyörű panoráma nyílik a Grúzia fővárosára.Buszos városnézéssel folytatjuk. Megismerhetik a Rusztavelli utcát és környékét. A nap második felében, a második Jeruzsálemként emlegetett Mchetába. Mtsheta – a Kelet-Grúziai királyság fővárosa volt. Híres és fontos stratégiai pont volt. Ma pedig egy gyönyörű óváros és igazi építészeti kincs. Este fakultatív folklór est vacsorával Tbiliszi egyik legjobb éttermében.
  3. nap: Reggeli a szállodában. Reggeli után Kazbeginek vesszük az irányt. Utunk a volt Grúz Hadiúton visz minket Kazbegi felé, mely során megtekintjük az Ananuri erődöt és a Zsinvali víztározót. Alig egy órás útra van szükség, hogy a nyüzsgő városból a csend és nyugalom, a természet és az építészet csodái között találjuk magunkat – az Aragvi folyó partján elterülő XVII sz. Ananuri erőd lesz a következő megállónk. A Kazbegi hegy – Grúzia harmadik legmagasabb hegye, a Kaukázus hetedik legmagasabb csúcsa. Ezzel a kilátással ülünk le ebédelni Kazbegi városkában (ebéd fakultatív). Ebéd után felmegyünk a Gergeti Szentháromság templomához, 2170 m magasról gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre.
  4. nap: Reggeli a szállodában. Szabad program Tbilisziben. Fakultatív kirándulás Kakheti régióban. Kakheti – Grúzia legfőbb borvidéke. Első állomásunk Sighnaghi – Grúzia legromantikusabb városa. Ellátogatunk a Szent Nino kolostorhoz Bodbeban, majd Kvarelinek vesszük az irányt, ahol egy boralagút vár ránt. Az „alagút” egy turistakomplexum, ahol betekintést nyerünk a híres Grúz borok elkészítésébe, megnézünk egy borospincét, megkóstoljuk Grúzia legfinomabb borait és egy igazi Kakhetii ebéddel zárjuk a programot
  5. nap: Kora reggeli indulás. Transzfer a repülőtérre. Hazaút menetrendszerinti járattal Budapestre, Isztanbuli átszállással.

 

 

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegy, 4 éjszaka szállás reggelivel 2 ágyas szobában 3*szállodákban (korai indulás esetén hideg csomag) transzferek, program a leírás szerint, magyar nyelvű csoportkísérő-tolmács az idegenvezetések során.

* a program 10 fő esetén indul

 

A tervezett dátum melletti kalkuláció-ra kattintva számolható ki az utazás teljes részvételi díja.


Amennyiben a kalkulációban nem talál megfelelő szobatípust,
nincs indulási időpontunk vagy nincs olyan indulási időpontunk ami Önnek megfelelne,
esetleg rövidebb vagy hosszabb időre szeretne elutazni,
a lenti linkre kattintva kérhet egyedi ajánlatot.

[ajánlatkérés erre a szállodára]

[Vissza] [kedvencek közé]

Csak bejelentkezett felhasználó tudja kijelölni kedvenc üdüléseit.
Jelentkezzen be a bal alsó, bejelentkezés dobozban. Ha még nem felhasználónk, regisztráljon.
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia
Grúzia (5 nap / 4 éj) Grúzia